Arkiv

Bokbörsen

“Idag tar vi ett steg mot ett bättre Sverige”

Idag gjorde M, SD, KD och L ett gemensamt utskottsinitiativ i Socialförsäkringsutskottet om en framtida invandringspolitik. Om jag förstår det rätt har dessa fyra partier majoritet i utskottet, men vid omröstning i riksdagen kommer det troligen av fattas en eller två röster för att få igenom initiativet. Jimmie Åkesson (SD) kommenterar i ett pressmeddelande:

“Ett smått historiskt steg i rätt riktning. Idag offentliggörs en stor och positiv händelse i form av ett litet, men smått historiskt steg i rätt riktning. Idag sätter vi, tillsammans med M, KD och L, ned foten mot regeringens naiva migrationspolitik genom att gemensamt gå fram med ett utskottsinitiativ som har majoritet i utskottet”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>