Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ingen bilkörning idag!

Dagens Bild kommer från Norra Möllebacksgränd där alla sju parkeringsplatser varit upptagna denna snörika dag! Förhoppningsvis smälter dock det mesta bort närmaste veckan då det tydligen är vårtemperaturer på gång.

Det gäller parkering maximalt “7 dygn” i följd i området och för oss som inte använder bilen så ofta gäller att parkera om bilen efter denna tid. För några dagar sedan var det nästan lika mycket snö och det hade strax gått sju dygn, men mitt försök att backa ut från parkeringen för att hitta den nya platsen misslyckades helt.

Tack och lov fick jag hjälp av en granne som stod till tjänst med en snöskyffel som dock inte gjorde så stor skillnad! Sedan tillkom även hjälp av en boende eller besökare i huset i bakgrunden och tillsammans lyckades vi tre efter “många om och men” manövrera bilen in igen på den lediga parkeringsplatsen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>