Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Nu häktade i ett halvår

Det gapar fortfarande tomt i Café L´operaBorgmästaregatan med optimistjollen i fönstret och lamporna är fortfarande tända. Polisens gula lapp om avspärrning sitter kvar på ytterdörren och fortfarande ligger en liten vit lapp i ett fönster om “Stängt idag p g a sjukdom”.

Det var den 25 juli 2020 som 55-årige Mikael Petersson från Pantarholmen försvann spårlöst och några dagar senare häktades två misstänka gärningspersoner som precis startat detta vegan- och musikkafé på Borgmästaregatan och de har sedan dess suttit häktade i nu ett halvår.

Mikaels kropp hittades den 2 november 2020, men polis och åklagare väntar fortfarande svar på vissa analyser och enligt ansvarig åklagare blir det åtal mot de två misstänkta först någon gång i vår och därefter rättegång.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>