Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Dags att uppdatera igen…

Nu är det en vecka sedan senaste uppdateringen av Karlskronabloggen, men nu ska jag ta tag i detta igen. Var obegripligt trött hela förra veckan, men nu känns det som om jag är på bättringsvägen! Det är ingenting som har med Corona och göra, utan kanske en kombination av min värkande höft och att det är så otroligt jobbigt att ens promenera.

Klarade dock med nöd och näppe en och en halv dag i Blekinge Tingsrätt onsdag och torsdag, men sen fick jag tyvärr ställa in min medverkan på begravning och minnesstund efter en avliden vän och skolkamrat igår. Fredagen tillbringades helt i viloläge hemma och idag fungerade det faktiskt att gå och handla på förmiddagen, så nu kan jag nog fixa några uppdateringar i bloggen senare idag och/eller under söndagen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>