Arkiv

Bokbörsen

Lång kö för vaccination

Vaccinationsgruppen hade idag mottagning för vaccination inne i Wachtmeister Galleria. Jag har sett det lite då och då även tidigare på lördagar, men aldrig sett någon lång kö som ringlade fram mot lokalen. Enligt flaggorna var det TBE-vaccinering, men jag har ingen aning om ifall det även gällde vaccin för andra sjukdomar.

1 comment to Lång kö för vaccination

  • Göran Wahlström

    Förra gången dom var här vaccinerade jag mig mot bl.a lunginflammation.
    Jag hoppas det kan komma fram något vaccin mot corona. Men corona verkar lurigt , det verkar ändra skepnad …
    Man får också olika besked om hur det smittar.
    Jag håller iaf avstånd till okända.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>