Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mer om försvunne Mikael

Dagens Bild kommer från Pantarholmen och visar Bostadsrättsföreningen Tullen och deras byggnad på Landsvägsgatan 21 A och 21 B. På bilden till vänster ser man den båt- och badplats som medlemmarna och övriga boende i föreningen har tillgång till. Det är härifrån den försvunne Mikael Petersson på ett eller annat sätt misstänks ha förts bort ifrån med en mindre båt.

Kommande vecka trappas spaningarna upp och då kommer ett tjugotal personer från Missing People att sättas in för att avsöka alla mindre öar i närområdet.

Hänvisar i övrigt till SVT Blekinge och BLT som har bra artiklar i ämnet, dock är förmodligen BLT:s artiklar låsta för icke prenumeranter av webbsidan?

Fast givetvis finns mest information som vanligt på Flashback, även om det där till stor del är spekulationer utan närmare substans. Fast man vet aldrig, det finns många brottsfall som lösts via Flashback och det är inte undra på att både polis, åklagare och gammelmedier lusläser allt vad som skrivs där i ett fall som detta.

3 comments to Mer om försvunne Mikael

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>