Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Kommer sommaren nu?

Det har inte varit mycket till sommar detta år, men kanske det bara blir en senare sommar? Prognoserna spår upp mot 30 grader närmaste veckan, så det kan bli härligt för alla semesterfirare och oss som inte jobbar.

Jag minns för 45 år sedan, sommaren 1975, när jag precis avslutat värnplikten i juli och att det sedan var ett absolut fantastiskt väder ända fram till början av september. Tillbringade nästan alla dagar på badplatsen på Saltö och kopplade av innan det blev dags att söka mitt första riktiga jobb. Det blev först en kort sejour på Leksaksmagasinet innan jag valde Försäkringskassan före två andra erbjudanden om arbete på banker.

Jag har tyvärr inga bilder från 1975 men här en bild från idag med en motorbåt på väg ut i Borgmästarefjärden och med Brändaholm i bakgrunden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>