Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jordgubbar vid Grönadal

Dagens Bild i Karlskronabloggen blir två bilder från självplockningen av jordgubbar vid Grönadal utanför Nättraby. Det var precis som förra året bra storlek på gubbarna och de är underbart goda. Priset var 20 kronor litern inklusive enliters kartonger. Det lär har varit nytt rekord i antal plockare och kön ringlade lång mot platsen där man betalade och det fungerade perfekt med betalning via Swish!

En liten del av det enorma jordgubbsfältet till höger och i bakgrunden parkeringen där det nog var hundratalet bilar parkerade runt 15-tiden på eftermiddagen.
Kön ringlade lång när alla skulle betala för sina jordgubbar, men det gick faktiskt ganska snabbt efter att man utökat till två personer som tog betalt och det var naturligtvis i första hand Swish som gällde.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>