Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

UnderBar

Dagens Bild visar bl a UnderBarBorgmästarekajen som är liten restaurang eller bar som tog över gamla Utsigten Antikt & Kuriosas lokaler på Borgmästarekajen förra året. Här en bild från 19-tiden och det såg helt OK ut på uteserveringen. Igår var det lite annorlunda när jag passerade senare på kvällen och då var det helt klart lite si och så med att “hålla avstånd”. Borden har bra spridning och fyra eller två stolar till varje bord. Det var speciellt de små borden för två jag reagerade på, för där satt betydligt fler än två.

1 comment to UnderBar

  • Magnus

    Tycker att det är väldigt tragiskt att man går på restauranger, barer mm och försöker hitta syndabockar där.

    Har ni varit på alla Sveriges köpcenter och även IKEA, Gekås med flera? Där är det inget snack om 50 personer, trängsel mm. Ser jättebra ut med alla lappar som är uppsatta där men ingen bryr sig, och inte minst äldre personer.

    Nä sluta jaga alla krögare och gå på dom stora istället…..men det är det ingen som vågar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>