Arkiv

Bokbörsen

Fågelskrämma på Sorrento

Dagens Bild kommer från restaurangen Sorrento Borgmästaregatan som har en fågelskrämma i form av en attrapp av en rovfågel (uppe till höger när bilden togs) som svävar i vinden ovanför uteserveringen. Tanken är väl att hålla bort alla småfåglar, duvor, kajor, skator, kråkor och fiskmåsar som vill ta del av matrester på tallrikarna. Har läst en del recensioner om dessa attrapper och en del skriver att de fungerar och en del att de är helt värdelösa. Jag hoppas dock att det fungerar på Sorrento!

2 comments to Fågelskrämma på Sorrento

  • Igge

    Fungerar när det blåser, vilket betyder nästan alltid i Karlskrona. 😉

  • Karlskronabloggen

    Ja, det blåste rejält med kastvindar när jag tog bilden och jag undrar om inte linan är lite för lång, för ibland slog attrappen nästan mot på borden på uteserveringen, fast jag tror den trevlige ägaren till Sorrento har full koll på det.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>