Arkiv

Bokbörsen

Gammal favorit i repris

Efter två heldagar i Blekinge Tingsrätt tisdag och onsdag kände jag under onsdagseftermiddagen att näsan började rinna, halsont och lite hosta var på väg. Torsdag kom även lite feber så det blev att inhandla Echinagard, Quilla Simplex hostmedicin och Alvedon. Feber upp mot 39 grader torsdag eftermiddag, men den verkar idag fredag ha avtagit eller vara helt borta. Det gäller att vara försiktig i dessa tider, så nu stannar jag hemma några dagar till att börja med, förutom att handla lite mat och dryck i morgon.

Då blir det datorn som sällskap i första hand och jag hittade nedanstående 15 år gamla favorit som fortfarande är lika rolig. Det diskuteras fortfarande i sociala medier om detta klipp från det holländska programmet Boemerang med Erik Hartman är på riktigt eller om det är en inspelning med skådespelare. Oavsett vilket tycker jag fortfarande att det är lika roligt!

Just detta klipp har haft nästan 17 miljoner visningar på YouTube och har engelska undertexter med insprängda korta kommentarer med Erik Hartman.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>