Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ny restaurang “Antonios”

Dagens Bild är tagen från fönstret i vardagsrummet och visar den nya italienska restaurangen Antonios Pottholmen, tjugotalet meter öster om Jarramas tidigare tilläggsplats. Har kollat lite på hemsidan och det är rejält tilltagna priser, men det verkar ändå vara svårt att boka bord för det mesta är fullbokat en vecka framåt.

Vi vår se om det blir något besök där framöver för att testa mat och dryck. En fördel är att det är bara att gå nedför trappan till Järnvägstorget och sedan snett över gatan så det tar bara ett par minuter att gå till Antonios!

Antonios Karlskrona

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>