Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Mycket bra dag i Ronneby!

Idag söndag var det en heldagsutbildning för alla fritidspolitiker för Sverigedemokraterna i Blekinge. Utbildningen hölls i kommunhuset i Ronneby och nästan 70 fritidspolitiker hade mött upp, varav drygt 25 från SD Karlskrona. Utbildningen handlade om hur man styr en kommun och det var tidigare riksdagsmannen Stefan Jakobsson från SD Riks och Cecilia Bladh in Zito som är kommunstyrelsens ordförande i Hörby (där Sverigedemokraterna är överlägset största parti med 35,3 % och styr tillsammans med Moderaterna, Kristdemokraterna och lokala SPI) som stod för informationen. Mycket bra upplagt och fantastiskt bra information från båda föreläsarna och många intressanta frågor och kommentarer från Blekinges fritidspolitiker!

Stefan Jakobsson till vänster och Cecilia Bladh in Zito till höger om blädderblocket.
Översikt från mitt skrivbord i Ronnebysalen där kommunfullmäktige har sina sammanträden. Till höger SD Karlskronas ordförande Christopher Larsson och här skymtas även Janne Sjöholms klocka, Mariane Johansson, Ville Alm, Patrik Hult, Susanne Cederholm, Bo Hugmark och Ronnie Nilsson från SD Karlskrona.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>