Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD-skillnaden 2007 och 2019

När Sverigedemokraterna hade sina Landsdagar i Karlskrona i maj 2007 var det en belägrad stad med t ex poliskontroller av alla fordon som körde in mot centrum. Otaliga polispiketbilar som följde de vänsterextremistiska demonstrationerna på stan och som bevakade alla ingångar till Sparreområdet där mötet hölls.

Karlskrona 2007-05-19
Karlskrona 2007-05-19
Karlskrona 2007-05-19

Vilken skillnad mot idag 2019 när t o m gammelmedier som SVT Forum direktsänder hela Landsdagarna i tre dagar från Örebro. Jag följer naturligtvis evenemanget idag och hela helgen och idag var bl a både SD Karlskronas ordförande Christopher Larsson och vår gruppledare i Arbetsmarknadsnämnden Göran Eklund uppe i talarstolen i direktsändning hos extremt politiskt korrekta SVT.

Göran Eklund
Christopher Larsson

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>