Arkiv

Bokbörsen

SD-skillnaden 2007 och 2019

När Sverigedemokraterna hade sina Landsdagar i Karlskrona i maj 2007 var det en belägrad stad med t ex poliskontroller av alla fordon som körde in mot centrum. Otaliga polispiketbilar som följde de vänsterextremistiska demonstrationerna på stan och som bevakade alla ingångar till Sparreområdet där mötet hölls.

Karlskrona 2007-05-19
Karlskrona 2007-05-19
Karlskrona 2007-05-19

Vilken skillnad mot idag 2019 när t o m gammelmedier som SVT Forum direktsänder hela Landsdagarna i tre dagar från Örebro. Jag följer naturligtvis evenemanget idag och hela helgen och idag var bl a både SD Karlskronas ordförande Christopher Larsson och vår gruppledare i Arbetsmarknadsnämnden Göran Eklund uppe i talarstolen i direktsändning hos extremt politiskt korrekta SVT.

Göran Eklund
Christopher Larsson

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>