Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Clas Ohlsons vill censurera

Clas Ohlsons vill att Staffanstorps kommun i sann politiskt korrekt agenda ska pixla Clas Ohlsons namn på de flyttkartonger som syns i kommunens reklamfilm. Filmen är gjord av Moderaterna som styr kommunen med stöd av Sverigedemokraterna. Nu kan man fråga sig om Clas Ohlson även funderar på att sluta sälja SD-kort (?) och här kommer en repris i detta ämne från Söders Hjältar för några år sedan.

Jag förstår inte sånt här trams för ingen eller ytterst få har väl överhuvudtaget ens noterat att det står Clas Ohlson på flyttkartongerna i reklamfilmen? Bara en löjligt “politiskt korrekt” reaktion som gör att företaget både gör kunder arga och många slutar handla hos Clas Ohlson och väljer andra alternativ som t ex Kjell & Company.

Att många reagerat negativt märks också på Clas Ohlsons Facebooksida där de tvingats stänga för kommentarer, både när det gäller recensioner av företaget och tidigare inlägg som handlat om helt andra saker.

1 comment to Clas Ohlsons vill censurera

  • Uppgiven

    När min. Fam måste flytta…..klart jag köper flyttlådor från Claes Olson
    Kan bli ett uppsving i försäljningen, inte bara min fam som planerar flytt

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>