Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Patrik Jönsson (SD) föreläser

Igår samlades drygt 40 medlemmar och sympatisörer till Sverigedemokraterna i Lyckeby Medborgarhus för att lyssna till riksdagsman Patrik Jönsson. Glädjande nog var det inte bara “kaulskroniter” som kommit, utan även flera medlemmar från Ronneby och Olofström.

Patrik Jönsson, som är från Hässleholm, sitter tillsammans med två andra partikamrater i Trafikutskottet i Sveriges Riksdag. Det kan tyckas “tråkigt”, men det var faktiskt en av de bästa föreläsningar jag lyssnat på i dessa sammanhang. Patrik är otroligt påläst och kunnig inom sitt område att hade svar på alla frågor han bombarderades med under föreläsningen! Mycket imponerande!

Ordförande Christopher Larsson presenterar Patrik Jönsson inför de församlade.
I pausen bjöd SD Karlskrona på julbord, som säkert var det första för året för de flesta som var på plats. Bilden till vänster har jag lånat av Göran Eklund, så därför får han vara med på bilden till höger. Bakom Göran till vänster syns föreläsaren Patrik Jönsson och till höger väntar Bertil Svennesson på att få fylla på tallriken. Stort tack till Ronnie Nilsson, Mariane Johansson och Bente Eklund som fixat detta fantastiskt goda julbord!
En översiktsbild över alla julbordsätande sverigedemokrater denna söndag.

2 comments to Patrik Jönsson (SD) föreläser

 • Fd K-a-bo

  Ni tycks ha haft trevligt?
  Här, lokalt 23 mil från Staun, är det helt dött på aktiviteter av detta slag..
  Får väl försöka samordna ett besök med någon aktivitet.

  • Karlskronabloggen

   Ja, det är alltid trevligt på våra möten och du är hjärtligt välkommen att delta när du vill. Medlemsmöten med inbjuden föreläsare har vi fyra gånger om året på söndagar. Varannan måndag har vi också medlemscafé i vår lokal i Lyckeby och där är det varierande program. Du hittar all info på SD Karlskronas hemsida och där kommer inom kort en aktivitetskalender för 2020.

   https://karlskrona.sd.se/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>