Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Staffanstorps kommun!

Den politiska ledningen för Staffanstorps kommun i Skåne har kommit med en alldeles utmärkt reklamfilm för sin kommun! Kommer osökt att tänka på vår kommuns välkomstskyltar vid infarterna till Karlskrona år 2003 som efter protester censurerades av dåvarande socialdemokratiska styre för att de visade “för lite mångfald”.

Vi får väl se hur reaktionerna blir i sociala medier på denna reklamfilm! Staffanstorp styrs efter valet 2018 av Moderaterna och Sverigedemokraterna som har egen majoritet tillsammans.

Relaterat:

Blekinge Läns Tidning (BLT):
“Skyltar plockas ned” 2003-01-08

UPPDATERAT 2019-11-13:

Debatt från gårdagens SVT Aktuellt mellan Sydsvenskans “journalist” Moa Berglöf och Staffanstorps kommuns “starke man” kommunalrådet Christian Sonesson (M). För de som inte känner till siffrorna har Moderaterna otroliga 42,7 procent röster i kommunen och med stöd av Sverigedemokraternas 11,1 procent styrs kommunen i egen majoritet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>