Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Bieler (SD) vs. Cato (C)

Igår var det debatt om migration i kvällens Aktuelltsändning. Det är Paula Bieler från Sverigedemokraterna som debatterar med Jonny Cato från Centerpartiet. En mycket bra debatt och populäre Marcus Oscarsson från TV4 analyserade debatten så här:

Det var en av de bästa migrationspolitiska debatterna på länge i svensk politik. För nyvalda riksdagsledamoten tillika blott 25-åriga Jonny Cato var det en gigantisk uppgift att möta en av Sveriges skickligaste migrationspolitiska debattörer Paula Bieler. Men han klarade uppgiften med gott betyg och framförde C:s ståndpunkter med klarhet.

Paula Bieler å sin sida bjöd som vanligt på ett starkt och kompetent framträdande och visade prov på sin djupa kunskap i frågan. Om Mattias Karlsson inte vill bli nästa SD-ledare ligger Paula mycket bra till. Hon har en kompetent och sympatisk stil.

Det var mycket positivt att de båda motpolerna kunde debattera denna extremt heta fråga utan att gå till hårda angrepp. Tvärtom var det god stämning och Jonny talade om kompromisser och Paula hoppades på en gemensam grundstomme.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>