Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Visst finns lördagsutdelning

Jag har lite problem med värk i höft och ben som gör att jag behöver ta smärt- och inflammationslindrande Diclofenac T åtminstone på morgonen varje dag. I torsdags insåg jag att det var helt slut på sådana tabletter så jag provade med en trippeldos paracetamolpiller som dock inte hjälpte det minsta. Chansade med att lägga en beställning av fem askar Diclofenac T hos Apotea sen torsdag eftermiddag. Jag valde sedan MTD (MorgonTidig Distribution) som fraktalternativ och all frakt är helt GRATIS vid beställning hos Apotea.

Lördagsutdelning från Apotea med MTD

Döm om min glada förvåning när det rasslade till i brevlådan och plingade i mobilen att leveransen var utförd klockan 03.38 lördag morgon!

Suveränt jobbat och det gick att följa försändelsen via länk i mejl från Apotea!

Om någon undrar varför jag inte köper Diclofenac T på något apotek i Karlskrona så beror det på den enorma prisskillnaden. Vid köp på apotek kostar en ask som ovan mellan 50 och 58 kronor. Om jag handlar på Apotea kostar en ask 16 kronor och jag får den levererad fraktfritt hem till dörren. Nu beställde jag fem askar som kostade totalt 80 kronor som betalas inom 14 dagar så nu klarar jag mig några månader!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>