Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Detta var riktigt komiskt!

Jag brukar ibland roa mig med att “googla” på mitt namn och nedanstående resultat var ju riktigt komiskt, där notisen från Google följs av sista ordet i mitt svar till SVT Blekinge i artikeln nedan.

Anledningen att det blev så roligt var att min sökning gällde mitt namn plus “telefonnummer” och det är därför “nummer” är i fet stil. I sammanhanget faktiskt en eloge till reportern på SVT Blekinge som på något sätt hittade mitt mobilnummer! Numret är inte på något sätt hemligt, men Karlskrona kommun tog av någon anledning bort både mitt och många andras telefonnummer i förtroendemannaregistret efter valet 2018 trots att alla självklart godkänt publicering. (Verkar för övrigt vara ett stort missförstånd som nu är på väg att rättas till).

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>