Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lyckeby Antikvariat

Marknaderna i Lyckeby blir mindre och mindre för varje år som går och årets höstmarknad var inget undantag. Delvis berodde det säkert på en del sena återbud då det regnade och åskade rejält under natten och tidig morgon. En som inte berördes av detta är Hans SvansteinLyckeby Antikvariat som ligger mitt i marknadsområdet. Regnet upphörde på morgonen och Hans kunde som vanligt ställa ut några fyndbord med pocketböcker för fem kronor styck och Karlskronalitteratur för tio kronor styck. Det var också väldigt välbesökt inne i antikvariatet där många, förutom böcker, även handlade vinylskivor och CD-skivor.

Lyckeby Antikvariat

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>