Arkiv

Bokbörsen

Tionde raka sommartalet av Jimmie i Sölvesborg

Det är distriktsordförande Camilla Karlman och tidigare distriktsordförande Björn Tenland Nurhadi som presenterar Jimmie Åkesson efter att ha hållit en kort inledning tillsammans. Mest minnesvärt därifrån är tveklöst Camillas felsägning där hon råkade säga att Karlskrona minsann är en “välfärdsstad” i stället för “världsarvsstad“.

Tidigare hade även kommunfullmäktiges ordförande i Sölvesborg, Louise Erixon, hållit ett mycket bra kort tal. Störst jubel blev det tveklöst när hon ropade upp Moderaternas kommunalråd Paul Andersson på scenen och han fick en stående ovation från åhörarna för sitt och sina lokala partikamraters mod att stå emot partipiskan från Stockholm och bilda det regerande Samstyret i staden tillsammans med SverigedemokraternaKristdemokraterna och det lokala SoL-partiet (Sölvesborg och Lister).

Talen direktsändes på YouTube och allt fungerade helt perfekt!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>