Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Brand på Bryggaregatan

Tidigt i morse utbröt en mindre brand i en lägenhet på femte våningen på Bryggaregatan 3. För egen del missade jag dramatiken eftersom jag sov, men noterade när jag var uppe och fixade kaffe att det stod en polisbil med blinkande blåljus på Västra Vittusgatan. Så det blir ingen bild från branden, men däremot från lite senare på förmiddagen och jag antar att det är husets ägare Ole Forell som sitter i bilen för att uppdatera sig om hur stora skadorna är. Om man tittar noga kan man se två vidöppna fönster på översta våningen som tillhör lägenheten där det brann.

SVT Blekinge: Brand i lägenhet – boende tog sig ut på balkong

Brand på Bryggaregatan 3

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>