Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Viktiga klimatnyheter!

SVT:s Text-TV förnekar sig inte i klimathysterin och toppar just nu med väldigt viktiga nyheter om “klimatförändringarna”. Svenska kossor rapar tydligen för mycket och nu har någon kommit på en idé om hur man i Sverige kan rädda hela världens klimatförändringar.

Raden längst ned med värmerekord under juli har varit löpande i en månad nu för att påminna alla läsare om dessa “klimatförändringar”.

Huvudnyheter om dagliga mord, skjutningar, sprängningar, gruppvåldtäkter och bilbränder i det “nya Sverige” lyser som vanligt med sin frånvaro hos SVT, men det är kanske numera så vanligt att det på sin höjd inte kan vara värt mer än möjligen en liten notis på någon sida i skymundan?

Viktiga klimatnyheter!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>