Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lindra Second Hand

Dagens Bild i Karlskronabloggen blir två bilder från Lindra Second Hand nedanför Kungsmarken som ligger i Willys gamla lokaler. Det var mitt första besök någonsin där och för min del mycket trevligt att ALLA böcker i butiken kostade en (1) krona styck.

Utbudet var i och för sig riktigt dåligt, vilket jag helt förstår eftersom många måste handlat där tidigare till detta vrakpris. För min del blev det bara chansningar och en mindre kasse böcker, men några visade sig vara riktigt bra fynd när jag kollade priserna på Bokbörsen och resten skänker jag till Hans Lyckeby Antikvariat.

Så dagens bilder blir en exteriör- och en interiörbild från denna trevliga secondhandbutik.

Lindra Second Hand
Lindra Second Hand

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>