Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ingrid (C) blickar framåt?

Mitt emot SD KarlskronaLövmarknaden stod Centerpartiet och ett av passen hade tidigare ordföranden i Socialnämnden Ingrid Hermansson. Det var sällsynt med besökare till partiets plats och här har Ingrid ställt sig och blickat ned mot tunneln i norr. Hennes t-shirt har “Framåt(eller “Fjamåt” som en del skojar om) på framsidan och “inte Bakåt” på baksidan. Här har dock Ingrid vänt baksidan till mot eventuella besökare och jag tycker det blev en ganska bra bild när det gäller Centerpartiet.

Heder till mina kollegor i SD Karlskrona-tältet för Göran Eklund var först över och hälsade på Ingrid, trots alla deras hårda duster i både Socialnämnden och kommunfullmäktige. Lite senare var även Janne Sjöholm över och bjöd på popcorn som mottogs och åts utan problem.

1 comment to Ingrid (C) blickar framåt?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>