Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Örkelljunga visar vägen?

Jag tycker EU-valet igår var helt OK för Sverigedemokraterna och tre parlamentariker på plats de kommande fem åren är ett klart godkänt valresultat nationellt sett.

Satt i morse och kollade lite på valresultaten i de olika valdistrikten i Karlskrona kommun och Sverigedemokraterna är störst av alla partier i flera valdistrikt. I “Karlskrona V” är SD klart störst i Fridlevstad, Sillhövda, Strömsberg och Tving. Om jag sen kollar på “Karlskrona Ö” är SD i särklass störst i Kristianopel, men även störst på på Sturkö och i Torhamn.

Dock är ingen av dessa i närheten av valdistriktet “Örkelljunga 1” i Skåne som är det enda valdistrikt jag hittat där SD fick över 50 procent i EU-valet!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>