Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Stängt p g a inbrott”

Hade tänkt panta burkar och flaskor och handla lite på Lidl idag, men möttes av en helt tom parkering och röda lappar på dörrarna “Stängt p g a inbrott”, så det blev till att knalla vidare till Willys Pantarholmen istället.

Tydligen hade det hänt vid niotiden på morgonen att någon krossat en av dörrarna med en stor sten och tagit sig förbi den första dörren, men sedan ej kommit vidare in i butiken. Det fanns personal som förberedde öppning av affären inne i lokalen som givetvis larmade polis och vaktbolag. Dock hann tydligen förövaren märkligt nog komma undan, men det lär väl förhoppningsvis finnas övervakningsfilmer.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>