Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Jimmie hos Malou igen

Jag vet inte hur många gånger Jimmie Åkesson (SD) gästat Malou efter tio, men det måste väl vara fem-sex gånger nu? I förra veckan var det dags igen och här kommer ett klipp från andra halvan av intervjun. Jimmie hade tidigare påpekat det självklara i att “Klimat-Greta” har en PR-byrå bakom sig, men han får märkligt nog frågor om hur han vet detta. Det är bara att använda Google och söka så hittar man svaret. För övrigt kom det senare ett uttalande från ägaren av reklambyrån att hon gör det här helt ideellt, men hon är alltså ägare till reklambyrån bakom “Klimat-Greta”. Ridå.

Efter intervjun blev det sedan riktigt pinsamt eftersom Malou bjudit in tre kvinnliga vänstertomtar som tävlade i att hitta negativa saker, både i intervjun och med Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna. Nu var det ju dock TV4, så där kan man inte kräva någon opartiskhet.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>