Arkiv

Bokbörsen

Historien upprepade sig

Igår hade HIF Karlskrona chansen att klara sig kvar i Handbollsligan genom att slå Hallby IF från Jönköping i den avgörande matchen hemma i Idrottshallen. Det blev dock en tung förlust efter en dramatisk match där HIF kvitterade till 22-22 med en sekund kvar av matchen. I förlängningen var dock Hallby helt överlägsna och vann välförtjänt med 24-30.

Därmed upprepade sig historien från 1961 när IFK Karlskrona åkte ur högsta serien just när deras nya idrottshall var klar. Samma gäller i år för HIF Karlskrona som nu får rikta in sig på spel i Allsvenskan nästa säsong i den nybyggda arenan som invigs i sommar.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>