Arkiv

Bokbörsen

Balco visar balkonger

Bostadsrättsföreningen Cronhawen på i Norra Möllebacksgränd och Västra Vittusgatan har funnits i 65 år och det är dags att antingen renovera alla befintliga balkonger eller att samtidigt utöka storlekarna genom balkongföretaget Balco i Växjö, som är störst i Europa på sådana lösningar.

Ett litet tält nere på ytan där Karlskrona kommun tog bort fyra parkeringsplatser i gränden för några år sedan blev mötesplatsen för alla bostadsrättsägare. Balco bjöd på korv, kaffe och information och för egen del träffade jag en gammal bekant från tiden när Ballou öppnade kontor och serverhall på Ronnebygatan. Joakim var den som ordnade med fiberindragning för snart 20 år sedan, men han hade sedan länge helt sadlat om till helt annan verksamhet och jobbar numera på Balco.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>