Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Besök på Bubbetorps gård

Dagens Bild kommer från gårdagen när Arbetsmarknadsnämnden hade heldag på Bubbetorps gård med sammanträde och “lärandedialog” med Arbetsmarknadsavdelningen.

Information och sammanträde hölls i Mangårdsbyggnaden, men det var även tid för rundvandring mellan de olika byggnaderna för att kolla verksamheterna, t ex köket och snickeriet. På bilden nedan får vi information från hälsocoachen Ersed och i bakgrunden skymtar Växthuset där vi intog förmiddagsfika.

En mycket trevlig dag där vi fick förträfflig spätta med tillbehör som lunch och jag träffade även en gammal fotbollskompis som är chef för Snickeri & Bygg. Det tog ett tag innan vi kunde komma ihåg var vi träffats tidigare, men det var precis 40 år sedan vi spelade fotboll tillsammans en säsong i Fridlevstads GoIF!

Besök på Bubbetorps gård

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>