Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Välbesökt “Medlemscafé”

Så här i eftervalstider fortsätter SD Karlskrona som vanligt och medverkade i lördags på Holmsjö Marknad, vilket tydligen var mycket uppskattat av besökarna. Idag var det dags för ett andra “Medlemscafé” efter valet, men man behöver faktiskt inte var medlem för att få delta. Det var verkligen glädjande att närmare 35 medlemmar och sympatisörer dök upp denna måndagskväll i medlemslokalen! Ännu mer glädjande att det var många helt nya ansikten på plats och fler behövs nu när alla platser i nämnder och bolagsstyrelser ska tillsättas. Valresultatet kommunalt var nog för de flesta en besvikelse, men tre nya platser i kommunfullmäktige innebär också en rad nya platser i nämnder och styrelser som nu ska tillsättas.

Efter inmundigande av diverse läckerheter tillsammans med kaffe så var det dags för sju av de tio som deltog i Almedalsveckan att berätta om sina upplevelser på Gotland. Det är ett krav när man accepterar att få åka med till Almedalen att man ska redovisa sina upplevelser på ett medlemsmöte. På Dagens Bild är det en av de verkliga veteranerna i SD Karlskrona i form av Camilla Karlman som redogör för sitt Almedalen 2018.

Välbesökt "Medlemscafé" idag

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>