Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD:s valvaka på Runda Rum

Igår kväll var det valvaka på Runda RumAmiralitetsgatan för cirka 140 medlemmar i SD Karlskrona. Lokalen kanske är mer känd för att ha inhyst Flamingo Club och Biljard-Caféet i äldre tider. En mycket trevlig tillställning, trots att maten i mitt tycke inte var den bästa och valresultatet absolut inte nådde upp till förväntningarna. Politiskt sett var allt under 20 procent i riksdagsvalet en besvikelse och så blev det tyvärr med råge, men det är bara att ta nya tag. Jag nöjer mig med en bild från entrén eftersom många ej politiskt aktiva medlemmar som deltog kanske inte vill vara med på bild, då det märkligt nog fortfarande kan ses som kontroversiellt av vara medlem i Sverigedemokraterna p g a gammelmediernas lögner om partiet.

SD:s valvaka på Runda Rum

Nedan en bild från 1960 och “Sveriges modernaste danssalong” Flamingo Club. Så här såg det ut inne i lokalen 1960 och klicka på bilden så kommer lite mer historik om “Flamingo”.

Flamingo Club 1960

2 comments to SD:s valvaka på Runda Rum

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>