Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Debatt Fischer vs. Westrup

Idag var det debatt på Stortorget mellan Inga-Lena Fischer från Liberalerna och Nicolas Westrup från Sverigedemokraterna. Det var Inga-Lena som utmanat Nicolas på en debatt om EU-frågan och särskilt intressant eftersom båda är riksdagskandidater. Inga-Lena står på plats 1 på Liberalernas riksdagslista för Blekinge och Nicolas står på plats 61 på Sverigedemokraternas riksdagslista för Blekinge. Plats 61 där innebär dock plats 1 i Blekinge och Nicolas har mycket stor chans att ta en av riksdagsplatserna om Sverigedemokraternas opinionsmätningar stämmer.

Debatt Fischer vs. Westrup

Innan debatten började gjorde Nicolas ett besök vid Liberalernas valstuga för att träffa Inga-Lena för första gången. Han berättade att han “googlat” på “Inga-Lena Fischer” för att ta reda på vem han skulle debattera mot och blivit tveksam om han verkligen skulle vågat ställa upp om han läst om Inga-Lena innan debatten. Det uttalandet uppskattades mycket av Liberalerna vid valstugan! Jag tycker det blev en mycket bra debatt som Nicolas klarade alldeles utmärkt mot sin mer rutinerade motståndare och som sedan, trots helt olika åsikter, avslutades med en kram.

Debatt Fischer vs. Westrup

Debatten hölls klockan 12.00 på norra delen av trappan upp mot Carl XI:s staty och fick hållas kort till 15 minuter eftersom Marinens Musikkår skulle spela på andra sidan statyn klockan 12.15.

Debatt Fischer vs. Westrup

Debatt inför främst alla i valstugorna, men faktiskt även många som lyssnade framför. I bakgrunden börjar människor samlas för att lyssna på Marinens Musikkår.

Debatt Fischer vs. Westrup

Inga-Lena Fischer i närbild med okänd kvinna i bakgrunden.

Debatt Fischer vs. Westrup

Nicolas Westrup med min granne i lägenheten ovanför i bakgrunden.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>