Arkiv

Bokbörsen

Stenkastning mot “Spjutet”

Under ett besök i förortsområdet Marieberg blev i eftermiddag SD Karlskronas kampanjhusbil “Spjutet” utsatt för stenkastning. Händelsen är polisanmäld och polisen finns i området för att söka efter förövarna. Mats Mattiasson och Jennie Wilén blev inte skadade och mår efter omständigheterna bra efter denna mycket ovanliga händelse. Det är i regel 99 procent “tummen upp” när husbilen susar förbi, men detta var ett undantag. Enligt uppgift har välvilliga Mariebergsbor hjälpt till att identifiera och namnge en av stenkastarna.

SVT Nyheter: “SD-politiker utsattes för stenkastning”

BLT: “Ungdomar kastade sten mot SD-bil”

Sydöstran: “SD-bil utsatt för stenkastning”

24 Blekinge: “SD-buss utsattes för stenkastning – försök till grov misshandel”

Stenkastning mot "Spjutet"

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>