Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

“Björkholmens Dag” med mera

Det är lite eftersläpning i Karlskronabloggen just nu efter ett intensivt program med fyra dagars kampanjande med “Spjutet”, diverse personliga saker som kräver tid, förmiddagspass i valstugan idag, men här kommer i alla fall några bilder från gårdagen!

"Spjutet" besöker Olles Korvbar i Karrlskrona

“Spjutet” besöker Olles Korvbar för lunch och det är säkert minst 35 år sedan jag besökte detta ställe trots att jag bara bor ett stenkast därifrån. Det var dagens lunch och för min del blev det “En tjock grillad med mos” för att återuppliva gamla minnen och den smakade riktigt gott innan vi for vidare i “Spjutet”.

Björkholmens Dag 2018

“Spjutet” besökte under söndagen även Björkholmens Dag och här ser vi Ulf Nejbo servera pannkakor och kaffe just utanför dörren till sin bostad på Galérgatan.

Kattkommando Syd på Björkholmens Dag

“Spjutets” förare denna dag Susanne Cederholm är engagerad i Kattkommando Syd och träffade här en kollega under Björkhomens Dag.

Underhållning under Björkholmens Dag 2018

Det var mycket folk på Björkholmen och här ett artistframträdande där jag tyvärr ej känner till namnet på mannen som sjöng och spelade riktigt bra.

Underhållning under Björkholmens Dag 2018

En bild av artistframträdandet från en sidogata. Mannen med skägg och keps är Billy Peltonen (S) som bl a är ordförande i kyrkofullmäktige i Karlskrona-Aspö pastorat.

Resten av söndagen gick åt för att köra runt och kolla alla Sverigedemokraternas valskyltar och se till så de inte är vandaliserade eller nedslagna. Det var faktiskt ganska OK och inte så många som behövde återställas och efter ett kort besök i Rödeby återvände vi till Karlskrona och mina fyra dagar med “Spjutet” var slut.

1 comment to “Björkholmens Dag” med mera

  • Tjalle

    Min pappa hade baddag på torsdagseftermiddagarna.
    Dvs han gick till Badhuset medan jag eller mamma satt på kontoret.
    Var det jag så avslutades dagen hos Korv-Olle med “en smal grillad med bröd”. För 75 öre !!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>