Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Fredagen med “Spjutet”

Det blev en lång fredag med kampanjhusbilen “Spjutet” och nedan kommer fem bilder.

"Spjutet" på Verkö

Dagens lite sena lunch inmundigades i restaurangen på Verkö och det var verkligen god mat där! Trevligt också med en man som gjorde tummen och tillsammans med sin hustru kom fram och pratade en stund och menade att alla andra partier är hycklare och att det var självklart vilket parti han och hustrun kommer att rösta på.

Kort besök vid SD Karlskronas valstuga

Varje dag blir det åtminstone ett besök vid valstugan på Stortorget och så även på fredagen.

SD Karlskronas kampanjbil "Spjutet" besöker Marinmuseum

En av alla platser “Spjutet” besökte under fredagen var Marinmuseum med ubåtshallen till höger. Längst till vänster skymtar den gamla minsveparen HMS Bremön (55) och lite utanför bild ligger fullriggaren och tidigare skeppsgossefartyget Jarramas. Marinmuseum håller öppet alla dagar 10.00-18.00 och det är alltid fri entré.

Reparation av förstörda valskyltar

Sista timmarna av fredagen ägnades åt att åka runt från Hässlegården och in till centrum och Saltö för att kolla så valskyltarna sitter uppe. SD Karlskrona har två medlemmar som jobbar heltid med detta och kör runt i hela kommunen, men vi hittade ändå tre nedslagna skyltar kring järnvägsbron vid Mariedal och Ekeberg. Susanne Cederholm och bloggförfattaren funderar här på hur vi ska lyckas återställa denna skylt…

Reparation av förstörda valskyltar

… och ja, resultatet blev rätt hyfsat i alla fall!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>