Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Ungsvenskarna på besök

Som framgick i föregående inlägg var Ungsvenskarna, eller Sverigedemokraternas ungdomsförbunds ledning på besök i Karlskrona idag och här kommer tre kommenterade bilder från eftermiddagen! För övrigt kan tilläggas att det kom förbi två patrullerande poliser i Hoglands park och jag vet inte när något sådant sågs senast? Det blev i alla fall en trevlig pratstund med dessa mycket trevliga poliser som tydligen håller särskild koll just nu under den fortsatta valrörelsen!

Ungsvenskarna på besök

Samlingsplatsen var i Hoglands park, men det var inte mycket folk i rörelse just efter klockan 14,00 så det blev några korta filminspelningar i den underbara miljön i parken. Här förbundsordförande Tobias Andersson som gör en kort inspelning till Ungsvenskarnas Facebooksida. Tobias kandiderar också till Sveriges Riksdag på plats 29 och kommer därmed att ha en given plats i den församlingen efter valet.

Ungsvenskarna på besök i Karlskrona

Ytterligare en inspelning som gjordes var när Tobias Andersson intervjuade SD Karlskronas ordförande och gruppledare Christopher Larsson kring otryggheten under kvällar och nätter i Hoglands park. SD Karlskrona har lagt flera motioner kring detta, men det är bara Moderaterna som hållit med om att det är otryggt. Övriga partier menar att Sverigedemokraterna “svartmålar” och i stället för att gå på SD Karlskronas förslag om bättre belysning och ronderande ordningsvakter genomförde man ett eget program genom att såga ned alla vackra gamla bersåer i parken för att det skulle bli bättre sikt.

Ungsvenskarna på besök i Karlskrona

Efter filmningen i parken blev det promenad upp till Stortorget och SD Karlskronas valstuga och det väckte en viss uppmärksamhet när alla som hade tröjor med texten “Stoppa sosseriet #SD2018” promenerade förbi Socialdemokraternas valstuga. Sen hjälpte Ungsvenskarna till med flygbladsutdelning i en dryg timme innan det var dags att åka vidare till Bromölla och Kristianstad. I morgon är det Malmö, Vallåkra och Helsingborg som får besök av Tobias Andersson och hans kamrater.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>