Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Invigning av valstugorna

Idag var det högtidlig invigning av de åtta valstugorna på Stortorget och två av kommunalrådskandidaterna Sandra Bizzozero (S) och Camilla Brunsberg (M) höll tillsammans tal och klippte gemensamt av invigningsbandet. Det var full fart på torget med ovanligt mycket folk eftersom starten för Karlskrona Swimrun skedde klockan 12.00.

Invigning av valstugorna i Karlskrona 2018

Camilla Brunsberg (M) och Sandra Bizzozero (S) klipper gemensamt invigningsbandet klockan 11.00.

Invigning av valstugorna i Karlskrona 2018

Ett gäng lokalpolitiker som följer invigningen, bl a i mitten min gamle arbetskamrat Ulf Hansson (V) och längst till höger Ronnie Nilsson (SD).

Invigning av valstugorna i Karlskrona 2018

Direkt efter invigningen var det full fart vid SD Karlskronas valstuga och många ville ha kaffe med tilltugg, broschyrer och valsedlar till valet den 9 september. Bland lokalpolitikerna ser vi bl a Christopher Larsson, Helen Olsson och Göran Eklund.

Invigning av valstugorna i Karlskrona 2018

“Enfrågepartiet” Sverigedemokraterna har ett tjugotal olika broschyrer från olika områden att erbjuda!

Invigning av valstugorna i Karlskrona 2018

Liberalerna i Karlskrona uppställda för gruppbild och de enda jag känner igen är mina kollegor i Kyrkorådet i Karlskrona-Aspö pastorat i form av Eva Röder och Hans-Göran Häkansson. Skymtade dock även Tomas Pärlklo, men han verkar inte vara med på denna bild.

Invigning av valstugorna i Karlskrona 2018

Moderaterna i Karlskrona ställde också upp för en gruppbild med Camilla Brunsberg och Annicka Engblom i främsta ledet, men jag skymtar även två kollegor i Arbetsmarknadsnämnden i form av Emina Cejvan och Lindy Olofsson.

Invigning av valstugorna i Karlskrona 2018

“Snillen spekulerar” kan man väl kalla denna bild? Det är Ronnie Nilsson, Björn Ivekull och Christopher Larsson som diskuterar hur man enklast ska lösa problemet med att affischerna så enkelt som möjligt ska kunna tas ned och låsas in i valstugan när den stänger för dagen, både idag och framöver fram till valet.

Invigning av valstugorna i Karlskrona 2018

En annan kollega i Kyrkorådet är Inga-Lena Fischer (L) som här diskuterar med duktige dokumentärfilmaren Martin Rosengren, som bl a gjort den mycket uppskattade filmen “Provocerande vänskap” som till stor del handlade om SD Karlskrona och Martins vänskap med SD Karlskronas ordförande Christopher Larsson.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>