Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Valstugorna är på plats

Nu är valstugorna på plats på Stortorget och på bilden är den sjätte av åtta stugor på väg till sin plats idag på förmiddagen. Valstugorna står i två led med fyra stugor i varje och det blir invigning på lördag den 11 augusti klockan 11.00. Jag vet inte hur det är för alla partier, men Sverigedemokraterna planerar att vara på plats alla vardagar 10.00-18.00 samt lördagar 11.00-14.00. Eventuellt kommer även valstugan att vara öppen några timmar extra vissa lördagar och eventuellt även några timmar på valdagen den 9 september.

Valstugorna är på plats

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>