Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Vänstertomtarna lär sig tydligen aldrig

Nu har YouTube stängt ned Samtidens och Sverigedemokraternas film om Socialdemokraterna, troligen efter massanmälningar från vänsterhåll. Konstigt att dessa vänstertomtar fortfarande inte förstår att detta får helt motsatt effekt och bara ökar intresset för filmen, men även stödet för Sverigedemokraterna.

Ungefär som vid tunnelbaneannonseringen mot tiggeri för några år, som av reklamexperter rankas som den kanske bästa och mest kostnadseffektiva annonsering som någonsin gjorts i Sverige. All denna gratisreklam p g a att ett gäng vänstertomtar rev ned reklamen, som bara fanns på en enda liten tunnelbanestation.

Filmen om Socialdemokraterna går naturligtvis att se på andra sätt på nätet, här en länk till Vimeo som fungerar.

Ett Folk, Ett Parti – Socialdemokraternas Historia (Dokumentär – Del 1) from Hög Energi on Vimeo.

UPPDATERAT:

Nu är filmen tillbaka även på YouTube, men nu är den barnförbjuden och kräver inloggning för att bekräfta ålder. Anledningen ska tydligen vara att det skymtar några nakna barn i en kort sekvens. Det är naturligtvis trams, men nedstängningen var positiv rent reklammässigt för filmen, för nu hann den spridas till hundratals andra webbsidor där den går att se utan att vara barnförbjuden, som t ex på Vimeo.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>