Arkiv

Bokbörsen

Karlskronaprofil misshandlad

Rektorn och moderatpolitikern Mattias Liedholm blev enligt nedanstående oprovocerat nedslagen på väg hem från Långö badstrand i söndags kväll. Hans fru Sophia Ahlin, som också är kommunpolitiker i Karlskrona för Moderaterna (båda är ledamöter i Karlskrona kommunfullmäktige), men också ordförande för Karlskrona Pride, har skrivit ett mycket känslofyllt inlägg på sin Facebooksida som jag rekommenderar alla att läsa. Inlägget har efter just nu 19 timmar fått över 2800 kommentarer och helt otroliga 9300 delningar på Facebook!

Karlskronaprofil misshandlad

Efter rätt måmga timmars tvekan (?) började även gammelmedierna att skriva om fallet, först utan att det gällde en lokal politiker, men sedan insåg de väl att allt ändå var officiellt. Nedan några länkar till BLT och Sydöstran. Notera dock att bägge utelämnar en viktig detalj i Sophias inlägg ovan!

Sydöstran: “Karlskronaprofil misshandlades brutalt: En massa blod”

BLT: “Karlskronaprofil brutalt misshandlad – vårdas på sjukhus”

Fler länkar som inte har skygglapparna på…

Flashback: “Aktiv moderat man nedslagen av invandrare (Karlskrona, 2018-07-29)”

Samhällsnytt: “Kvinna ryter till mot invandrare efter överfall med krossade kindben och käke mot hennes man: “Han kämpar för mångfald i sin vardag”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>