Arkiv

Bokbörsen

SD Karlskronas reklamfilm

SD Karlskrona presenterar nu officiellt sin nya reklamfilm som kommer att köras i olika medier innan valet den 9 september 2018. Det är bara 20 sekunder film och medverkar gör partisekreterare Richard Jomshof, riksdagsmännen Magnus Persson och Per Ramhorn tillsammans med elever och statister. Den som talar i filmen är Tove Håkansson som sitter som ledamot i Karlskrona kommunfullmäktige sedan 2014. Filmen är gjord och sammansatt av Martin Rosengren och Mattias Kristiansson.

Absolut klockrent att alla tre SD-politiker i filmen uppträder i sina tidigare yrkesroller från tiden innan de blev heltidspolitiker. Richard Jomshof var lärare, Magnus Persson var ställningsbyggare och Per Ramhorn arbetade inom äldreomsorgen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>