Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

SD Karlskronas reklamfilm

SD Karlskrona presenterar nu officiellt sin nya reklamfilm som kommer att köras i olika medier innan valet den 9 september 2018. Det är bara 20 sekunder film och medverkar gör partisekreterare Richard Jomshof, riksdagsmännen Magnus Persson och Per Ramhorn tillsammans med elever och statister. Den som talar i filmen är Tove Håkansson som sitter som ledamot i Karlskrona kommunfullmäktige sedan 2014. Filmen är gjord och sammansatt av Martin Rosengren och Mattias Kristiansson.

Absolut klockrent att alla tre SD-politiker i filmen uppträder i sina tidigare yrkesroller från tiden innan de blev heltidspolitiker. Richard Jomshof var lärare, Magnus Persson var ställningsbyggare och Per Ramhorn arbetade inom äldreomsorgen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>