Arkiv

Bokbörsen

Lär känna dina politiker (10)

Dags för sista delen i SD Karlskronas presentation av lokalpolitikerna, men här är dock två personer som varit med tidigare och som sitter i Kommunstyrelsen. Det är Christopher Larsson och Lotta Antman som intervjuas av Fredrik Thomasson om deras engagemang i Kunskapsnämnden i Karlskrona kommun. Lotta sitter dock inte kvar i denna nämnd längre eftersom hon trädde tillbaka i september förra året när hon fick arbete som rektor för en friskola i kommunen. Idag är Christopher gruppledare och ledamot, Helen Olsson är ledamot och på ersättarplatserna finns Mariane Johansson och Ola Ulvås.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>