Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Förbjuden vänstersväng

För alla som bor eller kör i Möllebacksgränderna, Västra Vittusgatan, Bryggaregatan och Västra Köpmangatan och vill ta sig in mot centrum är det av någon anledning förbjudet att göra en vänstersväng ut på Borgmästarekajen. Det är dock inte så många som bryr sig om det, utan man kan dagligen se bilister göra en sådan vänstersväng. Samma gäller de som kommer norrifrån längs Borgmästarekajen som svänger upp på Västra Köpmangatan, vilket också är en förbjuden vänstersväng. I och för sig tror jag inte polisen bryr sig, för jag har sett polisbilar göra exakt sådana vänstersvängar på båda dessa ställen.

Förbjuden vänstersväng

2 comments to Förbjuden vänstersväng

  • iggepop

    Det är miljöpartiet som tillsammans med stollarna till de så kallade trafikingenjörerna som fixar detta.Allt för att försvåra och fördumma för oss trafikanter. Finns en likadan skylt när du kör ut från Citygross. Du måste köra en omväg runt en rondell för att köra i din önskade riktning. Om jag respekterar skylten? – never!

  • Karlskronabloggen

    Det finns en likadan även när man kommer från Gullberna eller har tankat på INGO nära Amiralen. Då måste man också svänga höger och sedan runt rondellen vid Amiralen för att komma tillbaka mot centrum. Där kan jag dock till viss del förstå det eftersom det är köer och mycket trafik vissa tider på dygnet. De tiderna skulle det vara mycket svårt att direkt svänga vänster.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>