Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Lär känna dina politiker (1)

Här kommer första delen i en serie med Sverigedemokraterna Karlskronas representanter i de olika politiska nämnderna i Karlskrona kommun. Först ut är de tre representanterna i Miljö- och samhällsbyggnadsnämnden, som är Mats Mattiasson (ledamot), Ronnie Nilsson (ledamot och gruppledare) och Lars-Eric Persson (ersättare).

De blir här utfrågande av Fredrik Thomasson som enligt uppgift ska vara en lokalkändis från TV-programmet “Ensam mamma söker“, så förhoppningsvis känner många som kollar sådana TV-program igen honom.

Personligen visste jag tidigare inte vem Fredrik är, men jag tycker han gör en alldeles förträfflig insats som moderator och frågeställare, både i detta och säkert även kommande inslag från övriga nämnder.

Tanken bakom dessa klipp är att det ska vara lättsamt och ge de som tittar och lyssnar en förståelse för vilka frågor SD Karlskrona driver samt naturligtvis även lära känna lokalavdelningens fritidspolitiker.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>