Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Sommarloppisen igång igen!

Den återkommande sommarloppmarknaden hade idag nypremiär i Hoglands park och det blir säkert en stor succé liksom senaste åren. Det är Karlskrona City som står som arrangör och IFK Karlskrona som sköter själva marknaden. Loppisen äger rum alla tisdagar med början idag och fram t o m den 21 augusti, med undantag av tisdagen den 31 juli då det är Karlskrona Skärgårdsfest och andra aktiviteter i parken.

Nedan kommer nio okommenterade bilder från dagens premiärmarknad och jag fick bl a en pratstund med Bengt-Åke Ljungquist som är infälld till höger på första bilden. Bengt-Åke konstaterade att hela 60 säljare bokat bord till denna premiär, vilket är mycket bra och det kommer säkert att bli kring hundra försäljare kommande tisdagar under förutsättning att vädret är på arrangörernas sida.

Bengt-Åke berättade också att priset för att hyra ett bord är 150 kronor och det är ett väl tilltaget bord. Vill du boka kontaktar du Ronny från IFK Karlskrona telefon 0705495924 eller mejl till svenssonronny@hotmail.se.

Sommarloppisen igång igen!

Sommarloppisen igång igen!

Sommarloppisen igång igen!

Sommarloppisen igång igen!

Sommarloppisen igång igen!

Sommarloppisen igång igen!

Sommarloppisen igång igen!

Sommarloppisen igång igen!

Sommarloppisen igång igen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>