Arkiv

Bokbörsen

Vädret Karlskrona


Nedan senaste nyheter från både gamla och nya medier. Läs nyheterna och bilda dig sedan en egen uppfattning om vilka nyheter som är viktigast och bäst beskriver verkligheten

Clas Ohlson

Några Lövmarknadsbilder

Idag är det Lövmarknad i Karlskrona och mitt pass för SD Karlskrona var från klockan 08.00 t o m 12.35. Hann dock även gå runt och ta några bilder från “hantverksmarknaden” i Amiralitetsparken, men något besök på huvudmarknaden på Stortorget blev det inte eftersom det började regna rätt rejält vid 13-tiden.

Bilder från Amiralitetsparken under Lövmarknaden 2018

Bilder från Amiralitetsparken under Lövmarknaden 2018

Bilder från Amiralitetsparken under Lövmarknaden 2018

UPPDATERAT:

Framåt 16-tiden klarnade det upp rejält så det blev ytterligare ett besök på Lövmarknaden och här några fler okommenterade bilder, förutom den första.

Vänsterpartiet på Lövmarknaden 2018

Här ser vi  Vänsterpartiets informationstält, som var placerat mellan Kristdemokraterna och Moderaterna. Till vänster min gamle arbetskamrat Ulf Hansson från min tid på Försäkringskassan, som jag avslutade för snart 20 år sedan. Ulf är en man med humor och hans kommentar om broschyren han lämnade till mig var att “- Du kommer säkert inte att läsa den, men du kan ju använda den till att kasta pil på”. De två damerna känner jag inte, men mannen mellan dem är Olle Wahllöf som är en gammal bekant och som jag också fick en trevlig pratstund med!

Föreningen Gamla Carlscrona på Lövmarknaden 2018

Lövmarknaden 2018

Lövmarknaden 2018

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>