Arkiv

Bokbörsen

Snart på en plats nära dig!

Dagens Bild lånar jag från Göran Eklund i SD Karlskrona som tog bilden under SD Blekinges nationaldagsfirandet vid Karlsnäsgården igår. Bilden visar SD Karlskronas rörliga valstuga som fr o m nu kommer att åka runt till olika platser i kommunen enligt ett rullande schema för att träffa väljare och dela ut valinformation. För egen del avstod jag firandet igår av flera olika skäl, så därför “lånar” jag Görans bild!

Rent personligen tror jag att denna rullande valstuga kommer att bli en stor succé under valrörelsen och tydligen var det under gårdagen ett provstopp utanför ICA Maxi där den vackra husbilen väckte stor uppmärksamhet!

Snart på en plats nära dig!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>